fredag 27. november 2009

1. Søndag i Advent




Nå tenner vi det første lys,
alene må det stå.
Vi venter på det lille barn,
som i en krybbe lå.



Ønsker dere alle en flott advents helg.

3 kommentarer:

  1. Hei på deg. Det er nesten så eg skjemst for at eg ikkje har henta sengesetta. Eg virker sikkert som verdas mest utakknemlege menneske, men det er eg altså ikkje ;) Eg har berre det så utruleg travelt. Eg tenker på deg nesten kvar dag, men kjem ofte ikkje på det før det er seint på kveld eller grytidleg om morgonen. Eg ser du likar litt sånn nostalgisk stil. Eg har eit kvitt stort linlaken med blonder og monogram (M) som eg fann på Fretex. Ja, eg trur kanskje eg har to når eg tenker meg om. Har du lyst på det i bytte? Passer det at eg kjem ut til deg ein tur i morgon kanskje? Har ikkje heilt snøring på kor det er, men eg finn nok vegen uansett :)

    ha ein god lørdagskveld, klem frå Linda

    SvarSlett
  2. Hei Linda. Eg e i Krakow te onsdag, ring meg på torsdag så avtaler vi :) Hørtes kjekt ud med bytte. Ønske deg ei goe uga, klem fra Elin

    SvarSlett
  3. Hei igjen. Så herleg med Krakow. Nå må eg i ein begravelse torsdag eller fredag. Litt usikkert enno, men det er også mulig at me kombinerer dette med ein tur heim til mamma i helgo. Eg melder deg her når eg veit meir :)

    Kos deg, så snakkes me :)

    SvarSlett